‘Ik houd van de Liemerse mentaliteit’

54 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf. Vandaag Monique Teunissen, eigenaresse van Tanning & Beauty Lounge in Duiven.

Bedrijf?

“Ik had eerst alleen een kledingzaak. Omdat ik boven het winkelpand  nog wat ruimte vrij had, ben ik daar kleinschalig begonnen met een zonnebank, definitief ontharen en plaatselijk afslanken door vetbevriezing. Dat vond ik eerlijk gezegd veel leuker, dus ben ik gestopt ik met de kleding. Ik ben later met mijn bedrijf verhuisd naar de Elshofstraat, waar ik ook mijn oude vak pedicuren weer heb opgepakt. Daarnaast heb ik tegenwoordig ook een nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, wimperstyliste en zonneconsulente in dienst. We bieden nagenoeg alle beautybehandelingen aan: van huid verbeterende gezichtsbehandeling tot plaatselijk afslanken. Te veel om op te noemen.”

Vrije tijd?

“In het weekend lees, wandel of fiets ik graag. Ook gaat er niets boven een gezellige avond met vrienden!”

De Liemers?

“Sinds 1983 woon ik in De Liemers, al heel wat jaartjes dus. Steeds vaker fiets ik door de regio en word ik mij er meer en meer bewust van hoe mooi het hier is. Ik houd van de Liemerse mentaliteit: lekker gewoon, je eigen ding doen en een ander respecteren.”

Mooiste plekje?

“Teveel om te kiezen! Iedere keer als ik terug kom uit het droge Spanje valt me op hoe mooi groen het in De Liemers is.”

De Liemers Helemaal Goed?

“Vanaf de eerste dag ben ik partner van De Liemers Helemaal Goed. Ik ben een grote voorstander van lokaal kopen: in onze eigen Liemers is het toch veel gemoedelijker.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!