In september staat Bibliotheek Didam op Stelten

8 Views

Na Didam op Stelten staat Bibliotheek Didam op Stelten. In september kunnen bezoekers van Bibliotheek Didam meedoen aan allerlei acties.

De bibliotheek deelde tijdens Didam op Stelten bonnen uit aan volwassenen. In september kunnen die bonnen ingeleverd worden in Bibliotheek Didam. Met de ene helft van de bon maak je kans op een bibliotheekabonnement. De andere helft van de bon is een cadeautje van de bieb. Met de bon krijg je het café ’t Diems Huuske in Waverlo een gratis een kopje koffie of thee. Bezoekers die nog geen bon hebben, kunnen er bij de informatiebalie in Bibliotheek Didam één halen (op = op).

Dit jaar kwam de BoekStartbeer op bezoek bij Didam op Stelten. Met de BoekStartberen-kleurplaat maken kinderen kans op een berenknuffel. Kinderen die nog geen kleurplaat hebben, kunnen er één halen in de bibliotheek. Kinderen die in september in Bibliotheek Didam meedoen aan een speurtocht of een zoekopdracht winnen een prijs!

De acties zijn de hele maand september in de nieuwe bibliotheek van Didam, Waverlo 1. Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekmontferland.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!