dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurIndringende muziek en persoonlijke teksten van Tim Akkerman

Indringende muziek en persoonlijke teksten van Tim Akkerman

Voormalig DI-RECT leadzanger en gitarist Tim Akkerman is een muzikant met een grote passie voor zijn vak. In 2024 is hij in het kader van 10 jaar Podium Doesburg te bewonderen in Doesburg tijdens zijn church-tour langs kerken en kapellen. De tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

Akkerman is altijd op zoek naar een persoonlijke connectie met zijn publiek. De tour langs kerken en kapellen biedt hem niet alleen die unieke ervaring, maar laat ook zijn veelzijdigheid zien als artiest. In de intieme setting van Podium Doesburg kunnen de toeschouwers genieten van Tim’s indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

‘Support act: Pieternel

Tijdens één van de sets krijgt Akkerman ondersteuning van support act Pieternel. In haar Americana-muziek mengt de Amsterdamse zangeres klassieke country met moderne pop- en folkelementen. Met haar rustgevende, krachtige stem deelt ze persoonlijke verhalen en schildert ze intieme portretten van anderen.

Tim Akkerman en support act. Vrijdag 31 mei, 20.00 uur. Toegang € 22,50

Afbeelding: foto Melissa Scharroo

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties