dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgTechniekdag De Liemers bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg

Techniekdag De Liemers bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg

Op zaterdag 1 juni 2024 a.s. de jaarlijkse Techniekdag De Liemers gehouden bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg.

Als Mainfreight vinden wij het geweldig dat wij deze editie van de Techniekdag De Liemers met alle deelnemers mogen organiseren! Hoe mooi is het om toekomstig talent kennis te laten maken met de wondere wereld van Techniek, Transport & Logistiek”, aldus Melvin Westerveld, Recruitment & Development bij Mainfreight.

Voor jong en oud

Op de Techniekdag De Liemers organiseren verschillende technische bedrijven en onderwijsinstellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten voor jongeren van 8 t/m 14 jaar. Alle activiteiten zijn er op gericht hen kennis te laten maken met verschillende mogelijkheden in de techniek. Zo kun je dit jaar lassen, metselen, timmeren, een escaperoom met elektrotechnische opdrachten of een VR game doen, laser graveren en nog veel meer! De Techniekdag De Liemers is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar zeker ook voor ouders en grootouders.

Voorgaande jaren was de Techniekdag een groot succes, met vorig jaar meer dan 2.000 bezoekers. De dag wordt georganiseerd door VNO-NVW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, in samenwerking met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en bedrijven.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.techniekdag.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties