Inschrijving Liemers Posbankloop

175 Views

01 januari start de inschrijving voor de Liemers Posbankloop met een Kennedymars van 80 km en een 4D-Trainingstocht van 50 km. Dit unieke wandelevenement op zaterdag 24 juni werkt met een all-inclusive concept: De wandelaar hoeft alleen maar te wandelen, de organisatie zorgt voor voldoende eten, drinken en medische verzorging onderweg.

Dit jaar zijn de routes gewijzigd door de nieuwe startlocatie bij Huis van Droo in Duiven. In de nacht lopen de Kennedywalkers een ronde van 30 km door de Liemers. In de vroege ochtend start ook de 4D-Trainingstocht met de aansluitende 50 km ronde door de Liemers en over de Veluwezoom waar de Posbank natuurlijk niet mag ontbreken.

Kern van de organisatie zijn vrijwilligers van de brandweerkorpsen aan weerszijde van de IJssel. Niet alleen in verschillende kazernes zijn rustposten ingericht maar ook op andere verassende locaties zijn in totaal 10 rustposten ingericht. Deelnemerslimiet is dit jaar gesteld op 300 wandelaars. Daginschrijving op 24 juni is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.liemersposbankloop.nl en volg de info op facebookpagina Liemers Posbankloop.

In : Recreatie

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!