maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioRecreatieInschrijving Liemers Posbankloop

Inschrijving Liemers Posbankloop

01 januari start de inschrijving voor de Liemers Posbankloop met een Kennedymars van 80 km en een 4D-Trainingstocht van 50 km. Dit unieke wandelevenement op zaterdag 24 juni werkt met een all-inclusive concept: De wandelaar hoeft alleen maar te wandelen, de organisatie zorgt voor voldoende eten, drinken en medische verzorging onderweg.

Dit jaar zijn de routes gewijzigd door de nieuwe startlocatie bij Huis van Droo in Duiven. In de nacht lopen de Kennedywalkers een ronde van 30 km door de Liemers. In de vroege ochtend start ook de 4D-Trainingstocht met de aansluitende 50 km ronde door de Liemers en over de Veluwezoom waar de Posbank natuurlijk niet mag ontbreken.

Kern van de organisatie zijn vrijwilligers van de brandweerkorpsen aan weerszijde van de IJssel. Niet alleen in verschillende kazernes zijn rustposten ingericht maar ook op andere verassende locaties zijn in totaal 10 rustposten ingericht. Deelnemerslimiet is dit jaar gesteld op 300 wandelaars. Daginschrijving op 24 juni is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.liemersposbankloop.nl en volg de info op facebookpagina Liemers Posbankloop.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties