Jan Koenen zit sinds 1984 in de bloemen

62 Views

 Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Jan Koenen, ik woon in Westervoort. Ik ben eigenaar van Boeketterie ’t Hoekje.”

 

Bedrijf?

“Ik zit sinds 1984 in de bloemen. Ik heb 31 jaar in Arnhem gestaan bij de Stek, ook als eigenaar. In februari 2008 heb ik Boeketterie ‘t Hoekje overgenomen van moeder en dochter. Zes jaar later heb ik de Stek verkocht en me volledig op ’t Hoekje gericht. We maken boeketten, bruidswerk, kleden zalen aan, alles wat in het ‘bloemenvak’ voorkomt. Ook rouwwerk dus, iets wat ik een hele eer vind om te maken. Iedereen is welkom in onze winkel en service vind ik erg belangrijk, dus als mensen problemen hebben met bloemen kunnen ze altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat mensen het goeie bosje bloemen in de vaas hebben staan. Het omgaan met de klanten en de creativiteit in dit werk blijf ik leuk vinden.”

 

Vrije tijd?

“Ik kijk graag bij het voetballen van m’n kinderen! Als het de tijd ervoor is, zijn vakanties ook altijd leuk.”

 

De Liemers?

“Ik ben opgegroeid in Westervoort, dus ik ken de Liemers goed. Dit is een regio waar we het  met z’n allen samendoen.”

 

Mooiste plekje?

“De ruimte hier trekt mij heel erg. Veel natuur met mooie boerderijtjes,  heel landelijk.”

 

Lokaal

“Wij bezorgen lokaal, de bedrijvigheid is lokaal… Ik vind dat je het vlees bij de slager en het brood bij de bakker moet halen, bij de echte ambachtelijke bedrijven, niet bij de supermarkt.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!