dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenLOOmaten overhandigt riante cheque aan jubilerend Excelsior

LOOmaten overhandigt riante cheque aan jubilerend Excelsior

Een prachtige geste van LOOmaten naar muziekvereniging Excelsior uit Loo. Deze groep Loonaren die het dorp een warm hart toedraagt, heeft Excelsior een riante cheque overhandigd. Excelsior gebruikt het geld voor nieuwe uniformen en instrumenten in het jubileumjaar 2023. Dan bestaat Excelsior honderd jaar.

Voorzitter Theo van Schaik van Excelsior nam de cheque in ontvangst. “We zijn ongekend blij met dit gebaar van LOOmaten. Hiermee komen onze plannen voor nieuwe uniformen en diverse nieuwe instrumenten een reuzestap dichterbij”, zegt hij. “We hebben de afgelopen tijd meerdere acties ondernomen om de benodigde middelen in te zamelen. Het is fantastisch dat Excelsior zo breed wordt gesteund. Het geeft ons extra motivatie om ons van de beste kant te laten horen, allereerst tijdens het eindejaarsconcert op zondag 18 december bij Zalencentrum Berentsen. Volgend jaar mei vieren we ons honderdjarig jubileum en dan onthullen we de nieuwe uniformen.”

Sterk voor goede doelen
LOOmaten is een initiatief van inwoners van Loo. De groep bestaat veelal uit ondernemers die een sterke band met Loo hebben en het dorp een warm hart toedragen. Voorzitter Joseph Wannet: “We komen enkele keren per jaar bij elkaar en maken ons bovenal sterk voor verenigingen en goede doelen uit Loo die belangrijk voor het dorp zijn. Excelsior is daar één van. De muziekvereniging is niet weg te denken uit Loo; bij kermissen, jubilea, carnaval en andere grote momenten staan de muzikanten paraat. Nu doen LOOmaten wat terug, omdat we het belangrijk vinden dat onze fanfare tot in lengte van jaren door de straten blijft trekken.”

Op de foto: voorzitter Theo van Schaik (links) van Excelsior ontvangt de envelop met cheque uit handen van Joseph Wannet, voorzitter van LOOmaten.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties