Jonesy Sings is niet in één genre te vangen

8 Views

Op vrijdag 17 september om 20.00 uur is singer-songwriter Jonesy Sings te gast bij het muziekcafé van Podium Doesburg. Jonesy is de eerste artiest in een nieuwe reeks. Jonesy is een eigenzinnige singer – songwriter. Het schrijven van liedjes was voor haar op jonge leeftijd al een uitlaatklep, zelftherapie in woelige tijden. Pas op latere leeftijd besloot ze haar muziek naar buiten te brengen en is ze gaan optreden. Eerst solo, daarna samen met muzikale duizendpoot Tis Marang op onder andere contrabas, banjo, gitaar en bandoneon.

In haar songs verwerkt Jonesy diverse muziekstijlen. Ze zoekt vanuit elke song welke muziekstijl het te vertellen verhaal het beste ondersteund. Haar songs zijn daardoor zeer afwisselend en niet in één genre te vangen. Haar teksten zijn beeldend en soms met een gezonde dosis humor. Momenteel werkt Jonesy hard aan het vormen van haar nieuwe band, met een grotere bezetting, om breed georiënteerde arrangementen te kunnen maken, en voor het stevigere werk! Die band zal in het najaar tevoorschijn komen onder de naam Jonesy Sings. Maar voor nu nog even, intiem gezellig, en unplugged in het muziekcafé van Podium Doesburg. Een avond met prachtige originele songs, vanuit het leven ontstaan.

Over het muziekcafé

Elke maand is er een Muziekcafé in de foyer. Hier spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer één uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!