zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenKampioenen treden op tijdens Taptoe Middelkoop Duiven

Kampioenen treden op tijdens Taptoe Middelkoop Duiven

Liemers Harmonie Duiven houdt op zaterdag 29 augustus voor de 35ste maal Taptoe Middelkoop Duiven. Om 20.00 uur wordt de Taptoe geopend door de organiserende vereniging, die ook haar nieuwste show met het thema ‘Back to the Eighties’ brengt. De show is een terugblik naar de tijd waarin Taptoe Middelkoop Duiven voor het eerst georganiseerd werd.

Vervolgens betreden verschillende top-korpsen het taptoeterrein in het centrum van Duiven. Pasveerkorps Leeuwarden, Rijnmondband Schiedam, Jong K&G, Arnhems Trompetter Korps Arnhem en slagwerkgroep #LHDswg verlenen hun medewerking aan Taptoe Middelkoop Duiven. Stuk voor stuk zijn dit korpsen die zich bewezen hebben op het gebied van mars en show.

ATK Arnhem is deze winter Nederlands Kampioen geworden tijdens de Marching Music-contest. Ook Jong K&G viel in de prijzen: zij werden eerste op de mars tijdens het Nederlands Jeugdfestival. Bijzonder is ook dat zij het eerste jeugdkorps zijn dat deelneemt aan Taptoe Middelkoop Duiven in de 35-jarige geschiedenis van het evenement. Ook Pasveerkorps Leeuwarden heeft haar sporen ruimschoots verdient en is op alle mars- en showonderdelen van het Wereld Muziek Concours kampioen geweest. Het belooft een avond te worden van hoog niveau.

Op 1 augustus is de voorverkoop van de kaarten van start gegaan bij Bruna Duiven, Q8 Nijland en Snackbar Harry in Duiven. Een staanplaats voor de avondvullende show kost 6,50 euro en een zitplaats 10,00 euro. Voor meer informatie: www.taptoeduiven.nl of www.facebook.com/TaptoeDuiven.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties