vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurShake it!, nieuw jeugdpopkoor in Duiven

Shake it!, nieuw jeugdpopkoor in Duiven

Vanaf september 2015 is Duiven een jeugdpopkoor rijker: Shake it! Iedereen van 12 tot 20 jaar die van zingen houdt is welkom op de openbare repetities, maandagavond 7, 14 en 21 september in het CCOG in Duiven. Daarna splitst Shake it! zich op in twee groepen, van 12-16 en van 16-20 jaar.

Toen initiatiefneemster Marcelle Immerzeel op zoek ging naar een koor voor haar dochter, constateerde ze dat er in de wijde omgeving van Duiven niet zoiets bestond. Na enig navragen merkte ze dat veel jongeren graag willen zingen, maar qua leeftijd en repertoire gewoon geen aansluiting vinden bij plaatselijke koren. Zonde van zoveel zangtalent – want dat is er zeker! Kortom: de hoogste tijd voor een nieuw jeugdpopkoor.

In Elke Jansen (www.elkejansen.nl) vond Marcelle een ervaren en bevlogen dirigente, die het initiatief van harte toejuicht en niet kan wachten om met het koor aan de slag te gaan. Shake it! gaat zich storten op meerstemmige, groovy arrangementen van eigentijdse pop, met uitstapjes naar andere pop-, jazz- en soulkrakers. Omdat Shake it! regelmatig wil optreden, is er in de repetities ook aandacht voor podiumpresentatie en solozang. De openbare repetities in september zijn bedoeld voor iedereen die ook maar een beetje nieuwsgierig is. Na afloop zijn er korte stemtesten, individueel of in groepjes, voor degenen die inderdaad graag bij het koor willen komen zingen.

Is zingen je passie, en doe je dit graag met anderen? Houd je van een uitdaging en wil je graag optreden? Houd je van Top40-muziek en andere pophits? Grijp deze kans. Shake it – you can make it!

 

Locatie: CCOG, Kastanjelaan 2 in Duiven

Openbare repetities: ma 7, 14 en 21 sept, 19u-20.15u (eventueel met uitloop)

Daarna: maandagavonden 19u-20.15u (12-16 jr) en 20.30u-21.45u (16-20 jr)

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties