donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurKindercomité Groessen bestaat 70 jaar!

Kindercomité Groessen bestaat 70 jaar!

Het Kindercomité Groessen bestaat 70 jaar en dat moet gevierd worden! Dat doen ze onder andere op 27 april tijdens Koningsdag. Er wordt flink uitgepakt. Uiteraard zijn er alle jaarlijkse terugkerende festiviteiten zoals de tocht met versierde fietsen, het ballonnen oplaten, springkussens en de rommelmarkt. Vanaf het middaguur neemt het programma een verrassende wending. Zo is er live muziek van DJ Henri en Coverband Jangle in de Koepelweide, horeca en gratis ijs voor alle kinderen. Bij de jaarlijkse Koningsdagloterij zijn er extra grote prijzen te winnen, zoals een kinderfiets van Van Ussen tweewielers en een ballonvaart voor 2 personen van Ron Ballon.

’s Middags wordt even teruggedacht aan 28 augustus 2015. De dag waarop Groessen winnaar werd van het televisieprogramma ‘Zomer in Gelderland’. Het gewonnen bedrag van € 1.871,- werd geschonken aan het Kindercomité. Na uitgebreid overleg is er besloten het prijzengeld te gebruiken voor een duurzaam waterspeeltoestel. Zo hebben alle kinderen er jarenlang plezier van. De organisatie VRM heeft een steentje bijgedragen door levering van de kindvriendelijke pomp (zie www.swn80.nl) en de afgelopen weken is samen met Dennis Berndsen, familie Averdonk, Ischa Vermeulen en Egbert Verweijen hard gewerkt aan de aanleg.

Op Koningsdag is alles gereed en zal het waterspeeltoestel op feestelijke wijze worden onthuld.

Zij hopen, naast een zonnige dag, u in grote getale te mogen verwelkomen om samen deze speciale Koningsdag tot een succes te maken.

Foto boven: het waterspeeltoestel in aanbouw.

Foto onder: traditionele opening van Koningsdag.

waterspeeltoestel

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties