zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurKindercomité Groessen heft glas op 70 jaar historie en toekomst!

Kindercomité Groessen heft glas op 70 jaar historie en toekomst!

2016 staat voor het Kindercomité in het teken van het 70-jarig bestaan.

De in 1946, door een groep enthousiaste vrijwilligers en vóór de Groessense jeugd in de basisschoolleeftijd, opgerichte vereniging  staat nog steeds middenin de Groessense samenleving.

Met de jaarlijkse organisatie van activiteiten zoals Koningsdag, de Kinderspelen met de Groessense kermis en de Sinterklaasintocht proberen zij het bestaan in het “Mooiste Dorp van Gelderland” bruisend te houden en de jarenlange tradities voort te laten bestaan. Deze activiteiten worden elk jaar weer enthousiast ontvangen door de Groessense jeugd maar ook zeker door alle andere leeftijden in Groessen. De enthousiaste groep mensen die het bestuur vormt van deze vereniging, met daarnaast alle geweldige vrijwilligers, sponsoren en collega-verenigingen zorgen ervoor dat het Kindercomité na 70 jaar nog steeds staat als een huis. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Groessense verenigingsleven.

Dit 70-jarig jubileum wordt gevierd met een receptie op zondag 30 oktober 2016 van 11.00 tot 13.00 uur bij Zaal Gieling te Groessen. Op deze receptie is iedereen die bij het Kindercomité betrokken is of is geweest, van harte welkom. Tijdens deze receptie zullen ook historische foto’s en mogelijk bewegende beelden  te zien zijn.  Kortom een leuke en gezellige receptie met een kijk naar het verleden maar zeker ook naar de toekomst.

Het Kindercomité Groessen heft het glas op 70 jaar historie en op een mooie toekomst!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties