zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioKoninklijke onderscheiding voor Hans Tenbergen uit Zevenaar

Koninklijke onderscheiding voor Hans Tenbergen uit Zevenaar

Zaterdag 10 september is Hans Tenbergen gedecoreerd door wethouder Anja van Norel van de gemeente Zevenaar. De Zevenaarder is door Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn inzet en betrokkenheid bij zowel de landelijk als de plaatselijke Kleindierenvereniging KPV Vooruitgang Zevenaar en omstreken.

Al op jonge leeftijd is Hans Tenbergen in zijn toenmalige woonplaats Groenlo betrokken geraakt bij de kleindierensport. Hij heeft dit bij zijn komst naar de gemeente Zevenaar met veel liefde en toewijding voortgezet. Al meer dan vijfentwintig jaar behartigt hij inmiddels met bovenmatige inzet de belangen van de Kleindierensport in de gemeente Zevenaar en omstreken. Tevens is hij sinds 1991 lid van de Kleindierenvereniging Konijnen- en Pluimveefokkers-vereniging (KPV) in hetzelfde gebied. Vanaf 1992 tot heden is hij secretaris van de vereniging.

Hij heeft in zijn functie als secretaris ook andere taken opgepakt, zoals tien jaar geleden met de uitbraak van de vogelgriep in Nederland. Decorandus heeft er binnen de vereniging voor gezorgd dat de door de overheid uitgevaardigde maatregelen op correcte en veilige wijze werden uitgevoerd. Op deze manier kon de besmetting in de gemeente voorkomen worden. Verder neemt hij het voortouw bij tal van andere activiteiten binnen de vereniging. Zo is hij eindredacteur en schrijver van artikelen van het clubblad en de duizendpoot achter de schermen bij de jaarlijkse Jong Dierendag.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties