vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurKunstwerk! biedt volop cursussen in Het Musiater aan

Kunstwerk! biedt volop cursussen in Het Musiater aan

Het Musiater, onderdeel van Kunstwerk!, biedt weer tal van muzikale cursussen aan. Een overzicht.

Muziek op schoot (9 mnd – 3 jaar)
Muziekles vanaf 9 maanden, kan dat al? Jazeker, bij Muziek op schoot! Samen met je (klein)kind ga je dansen en liedjes zingen, met instrumentjes spelen en muziekspelletjes doen.
Samen plezier maken met muziek verrijkt de band met je (klein)kind. Muziek heeft bovendien een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind, zoals taalontwikkeling en waarnemingsvermogen.

Vanwege het enorme succes wordt de cursus na de zomervakantie zowel in Zevenaar (start op 22 september) als Duiven (start op 29 september) aangeboden. De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.hetmusiater.nl.

Instrumenten-speelplaats (4 – 5 jaar)
Vindt uw kind muziek maken ook zo leuk? Maar weet uw kind nog niet zo goed welk instrument hij/ zij wil leren bespelen? Of is uw kind misschien nog wat jong om al aan echte muzieklessen te beginnen?
Dan is de Instrumenten-speelplaats misschien iets voor uw kind!

De Instrumenten- speelplaats is speciaal ontwikkeld voor kinderen van groep 1 en 2 van het basisonderwijs.
In 10 lessen worden allerlei instrumenten uitgeprobeerd, zoals slagwerkinstrumenten; (blok-)fluit; trompet; snaar- en toetsinstrumenten etc.

Tijdens de lessen wordt spelenderwijs al wat basisbegrippen uit de muziek, zoals hard-zacht/ hoog-laag/ snel-langzaam aangeleerd. Ook maken de kinderen al een klein beetje kennis met het notenschrift. De cursus start op 6 oktober 2016. Eerst een gratis proefles volgen? Dat kan op 29 september a.s. om 15.45 uur in Het Musiater te Zevenaar.
U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen naar info@hetmusiater.nl o.v.v. proefles Instrumenten-speelplaats. De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op www.hetmusiater.nl

Het Liemers Jeugdkoor (7 t/m 11 jaar)
Word jij ook zo blij van zingen? Dan is het Liemers Jeugdkoor echt iets voor jou! Onder begeleiding van het Liemers Jeugdorkest wordt toegewerkt naar twee spetterende sinterklaasvoorstellingen op zondag 13 november 2016. De cursus start op 16 september 2016. De cursus vindt doorgang mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op www.hetmusiater.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties