donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuiven‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers

‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers

Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen. Ondernemers en hun medewerkers (detailhandel en daghoreca) kunnen zelf veel doen om het risico op criminaliteit te verkleinen. Om dat onder de aandacht te brengen wordt er een gratis preventiebijeenkomst (roadshow) ‘Laat je niet overvallen’ georganiseerd. Deze wordt georganiseerd door de gemeente Duiven, samen met de politie, en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 oktober 2016 in de raadzaal van het gemeentehuis in Duiven.

Een overval, afpersing, winkeldiefstal, geweld en agressie hebben een grote impact op ondernemers en medewerkers die het overkomt. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Preventieve maatregelen helpen om dergelijke situaties te voorkomen. Denk aan organisatorische maatregelen, zoals gezamenlijk openen en sluiten, duidelijke huisregels en het stimuleren van pinbetalingen. Technische en bouwkundige maatregelen, zoals camera’s of een afroombox zijn daarbij een hulpmiddel. Al deze aspecten komen aan bod tijdens de bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis in Duiven.

Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers alles over overvalpreventie en wat te doen als het toch gebeurt. Ook leren zij hoe om te gaan met winkeldiefstal en agressie. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen aan de gemeente, de politie en het CCV. Kortom een echte aanrader voor ondernemers en hun medewerkers.

Bijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’
Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de detailhandel en daghoreca
Datum: woensdag 19 oktober 2016
Tijd: 18.45 – 22.00 uur (inloop met broodjes vanaf 18.00 uur)
Locatie: Gemeentehuis Duiven, Koning Willem-Alexanderplein1, 6921 ES Duiven
Kosten: gratis

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties