vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLaatste kermis Schutterij Onderling Genoegen in CCOG

Laatste kermis Schutterij Onderling Genoegen in CCOG

Voor de laatste keer viert Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven haar kermis in Cultureel Centrum Onderling Genoegen (CCOG). Eind september neemt de schutterij namelijk haar intrek in het gloednieuwe gebouw OGTent.

Traditiegetrouw start Schutterij Onderling Genoegen op de laatste zondag van augustus haar jaarlijkse schuttersfeest en kermis. Het feest vindt dit jaar plaats van zondag 30 augustus tot en met woensdag 2 september. Na de schuttersmis en processie op zondag kan iedereen elkaar van 14.00 tot 17.00 een gezellige kermis en schuttersfeest wensen in CCOG. De band Jersey zorgt voor stemmige muziek. Bij mooi weer trekt iedereen naar buiten, naar café ‘Bij de Buren’ aan het Remigiusplein. Liemers Harmonie Duiven brengt na de processie een aubade op dit plein. Bij slecht weer vinden deze activiteiten in het CCOG plaats.

Op alle feestavonden is CCOG vanaf 19.30 uur geopend. Zowel leden als niet leden hebben toegang tot de feestelijkheden. Op maandag- en dinsdagmorgen is het CCOG vanaf 11.30 uur geopend. Het prijs- en koningsschieten begint maandag om 12.00 uur. Om 14.30 uur wordt de nieuwe koning geïnstalleerd en wordt er afscheid genomen van het huidige koningspaar Rene en Esmeralda Frieling. Op woensdagavond worden om 20.15 uur alle jubilarissen van de schutterij gehuldigd. Dit jaar wordt de muzikale begeleiding voor de eerste keer verzorgd door de feestband Summerland. De leden die de contributie betaald hebben maar geen lidmaatschapskaart hebben ontvangen kunnen deze alsnog ophalen op vrijdag 28 augustus 2014 van 19.00 uur tot 21.00 uur in het CCOG.

Schutterij Onderling Genoegen wenst iedereen alvast hele prettige kermisdagen toe.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties