Lancering www.werkenbijzevenaar.nl

6 Views

Gemeente Zevenaar lanceert website ‘Werken bij Zevenaar’

De gemeente Zevenaar ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Mooie uitdagingen waar ook (extra) handjes bij nodig zijn. Op een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om als werkgever op te vallen en jezelf te onderscheiden. Maar wat maakt werken bij de gemeente Zevenaar zo aantrekkelijk? Via de website www.werkenbijzevenaar.nl krijgen toekomstige collega’s vanaf vandaag antwoord op deze vraag. Op de site staan openstaande vacatures maar er is ook zichtbaar wat de gemeente als werkgever allemaal te bieden heeft. Vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van studie/ontwikkeling, werkomgeving, sfeer en arbeidsvoorwaarden.

 

Collega’s vertellen het verhaal

Op www.werkenbijzevenaar.nl is er veel aandacht voor de organisatie. Wie zijn we, hoe werken we en wat vinden we belangrijk. Want onze organisatie moet net zo goed bij iemand passen als de inhoud van een functie. Op de site vertellen collega’s over wat werken bij de gemeente zo uitdagend en divers maakt. Als bezoeker kun je je op de website oriënteren, zoeken naar vacatures en solliciteren. Als er geen vacature is die aansluit bij je wensen, dan kun je je aanmelden voor de vacature-alert en zo de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen of kenbaar te maken dat je graag wilt stage lopen of wilt afstuderen bij de gemeente.

 

Arbeidsmarkt

Met de nieuwe website willen we een compleet beeld schetsen en laten zien hoe interessant het is om bij de gemeente als Zevenaar te werken. Op deze manier hopen we onze positie op de (krappe) arbeidsmarkt te verbeteren.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!