Landgoed Huis Sevenaer ontvangt financiële ondersteuning van Securitas

77 Views

Securitas schenkt Landgoed Huis Sevenaer, via SBBL|Bello, € 500 voor het verder ontwikkelen van haar Historische Eco-excursies.

Het Landgoed is erg blij met deze financiële bijdrage vanuit het bedrijfsleven. Securitas stelt hiermee Landgoed Huis Sevenaer in staat om het voor meer mensen mogelijk te maken zich te verdiepen in het bijzondere Landgoed.
SBBL|Bello organiseert de collectieve beveiliging op de Liemerse bedrijventerreinen.
Iedere ondernemer gevestigd op een bedrijventerrein kan deelnemen aan het collectief. De daadwerkelijke beveiliging (surveillance) wordt, op verzoek van SBBL|Bello, uitgevoerd door Securitas. Beide organisaties vinden het belangrijk om ook maatschappelijk bij te dragen aan de Liemers.

Landgoed Huis Sevenaer organiseert twee keer per maand de Historische Ecoexcursie.
Deelnemers krijgen op een onderhoudende wijze meer inzicht in het Landgoed Huis Sevenaer, haar biologisch bedrijf en de beweegredenen van de laatste eigenaar Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer. Ieder 1e en 3e weekend in de maanden april t/m oktober (en op aanvraag) is er gelegenheid om deel te nemen aan de excursie op de enige nog functionerende kasteelboerderij van Nederland.

Reserveren kan via restaurant Eet-Lokaal, 0316-242409.

Fotograaf: René Wijnbergen

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).