zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLiemers Harmonie Duiven behaalt eerste prijs in Zutphen

Liemers Harmonie Duiven behaalt eerste prijs in Zutphen

Liemers Harmonie Duiven heeft zondag 27 november met 82 punten een eerste prijs behaald tijdens het muziekconcours in Zutphen. De harmonie mocht de tweede dag van de wedstrijd in de Hanzehof om 10.00 uur openen. De muzikanten speelden vier muziekstukken, die afzonderlijk werden beoordeeld door een driekoppige jury.

De muzikanten hebben de afgelopen maanden toegewerkt naar dit speciale optreden onder leiding van dirigent Dick Hunnersen. “Na het succesvolle ‘Dijkhuizen Concert op het Plein’ zijn we vol aan de slag gegaan met dit als het mooie resultaat,” aldus Hunnersen.

Voor de leden van de harmonie was de deelname aan de wedstrijd een goede uitdaging. Dirigent Dick Hunnersen kijkt dan ook tevreden terug op de dag. “De deelname bevestigt dat we op het juiste niveau spelen. Vooral voor de nieuwe jeugdige muzikanten was het een mooie ervaring,” aldus Hunnersen.

Het orkest gaat zich de komende tijd voorbereiden op een concert in de Ogtent. Voorzitter Wim Kersten: “In maart willen we de Duivense jeugd ook betrekken bij onze muziek. In speciale workshops kunnen ze kennis maken met muziek en uiteindelijk ook meedoen met het concert. Een fantastische ervaring.” Tot die tijd geniet de vereniging na van de behaalde resultaten.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties