Liemers Harmonie Duiven komt met rookworsten langs de deur

428 Views

Liemers Harmonie Duiven luidt 2017 in met een rookworstenactie. Op zaterdag 14 januari komen de leden van de Duivense muziekvereniging langs de deuren voor de verkoop van rookworsten. Liemers Harmonie Duiven is hiervoor een samenwerking aangegaan met Schipper Vlees & BBQ uit Zevenaar. De rookworsten worden verkocht voor 2,50 euro per stuk of drie worsten voor 6 euro.

Met de verkoop van de rookworsten laat Liemers Harmonie Duiven zien haar handen uit de mouwen te steken voor een financieel gezonde vereniging. Want, met de koop van een rookworst steunt men meteen de muziekvereniging. “De opleiding van onze leerlingen en het onderhoud van hun instrumenten is een grote kostenpost voor een vereniging. Alle donaties zijn dan ook van harte welkom,” aldus Corine Sonderen die de actie coördineert.

De samenwerking met Schipper Vlees & BBQ is niet onlogisch. Sonderen: “Deze ambachtelijke slager verzorgt al jaren onze verenigingsbarbecue en is daardoor bekend met onze club. Daarnaast zijn de rookworsten ook ontzettend lekker en worden ze vers voor ons gemaakt. De rookworsten kunnen daarom in de koelkast worden bewaard of voor langere tijd worden ingevroren.”

De rookworstenactie trapt af op zaterdag 14 januari met een actiedag en eindigt op 31 maart. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via rookworst@liemersharmonie.nl of via de leden van de muziekvereniging. Iedere bestelling die voor maandag gedaan wordt, is op donderdagavond tijdens de repetitie van het harmonieorkest af te halen in ’t Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!