In gesprek met omgeving over nieuwe invulling oude gemeentehuis

512 Views

De gemeente Zevenaar en projectontwikkelaar Solidiam willen met inwoners, bedrijven en omwonenden in gesprek over de visie en de conceptaanvraag voor het pand Raadhuisplein 1 en het Freulebos in Zevenaar. Door de verhuizing van het gemeentehuis naar de Kerkstraat, staat het pand sinds januari 2016 leeg.

Projectontwikkelaar Solidiam is aan de slag gegaan met plannen om het pand en het Freulebos een nieuwe invulling te geven. Zij is voornemens een supermarkt te vestigen in het voormalige gemeentehuis, een restaurant en twintig woonappartementen.

Zowel de gemeente als Solidiam vinden het belangrijk om eerst te peilen wat er leeft bij de Zevenaarse inwoners, bedrijven en direct omwonenden. Daarom licht Solidiam op dinsdag 24 januari 2017 van 19.15 tot 20.30 uur de plannen toe in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27. Alle geïnteresseerden zijn welkom.

Tijdens de bijeenkomst worden impressies van de nieuwe invulling van het pand en de buitenruimte getoond. Ook krijgen aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen en reacties, tips en suggesties te geven met betrekking tot het conceptplan. Deze worden meegenomen bij het besluit over de voorgenomen plannen. Naar verwachting volgt hier in het voorjaar 2017 meer duidelijkheid over.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!