‘Liemerse mentaliteit is heerlijk relaxed’

21 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Henk van Doorn. Ik woon in Giesbeek en daar staat eveneens mijn bedrijf, Doornbikes.nl.”

Bedrijf?
“Doornbikes is begonnen met sporthorloges, onder andere van het merk Garmin. We zijn vanaf huis begonnen. In 2017 hebben wij het pand aan de Uitmaat 25 in Giesbeek gekocht. Sindsdien verkopen we ook fietsen, scootmobielen en speciale fietsen. Onze producten zijn zowel online, als offline te koop. Doornbikes heeft verder een aantal bijzondere projecten: zo maken we bijvoorbeeld fietsen voor klanten met speciale wensen. Het leukste onderdeel van dit werk, is toch het wel het gesprek met de mensen zelf. Ik vind het mooi om hen naar de fiets of het vervoermiddel te leiden dat het beste bij hun past.”

Vrije tijd?
“Ik vind het leuk om te fietsen, of om te sporten in het algemeen. Ook speel ik graag gitaar.”

De Liemers?
“Mijn band met de Liemers is ontstaan, toen we in 1993 in Giesbeek kwamen wonen. Sindsdien is het mijn thuis.”

Mooiste plekje?
“Dat is natuurlijk Giesbeek. Het heeft een prachtige ligging aan de uiterwaarden. Ik vind het erg prettig dat je zo het buitengebied in loopt. De Giese Kop aan het water is één van mijn favoriete plekken.”

Lokaal?
“Ik ben van mening dat een bedrijf zowel lokaal, als buiten de eigen dorpsgrenzen moet werken. In de omgeving ken je natuurlijk veel mensen en de Liemers mentaliteit is heerlijk relaxed. Buiten de dorpsgrenzen verkopen en handel drijven, kan juist voor meer naamsbekendheid zorgen. Beide aspecten zijn natuurlijk belangrijk voor een bedrijf.”

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!