Loo viert schuttersfeest op pinksterzaterdag

220 Views

Loo is op pinksterzaterdag (4 juni) dé plaats voor volop gezelligheid. Op die avond is er het schuttersfeest bij schutterij Willem Tell. Muziek is er van Cabrio, een allround coverband uit onze regio die garant staat voor entertainment, spontaniteit, een goede show en natuurlijk kwaliteitsvolle muziek: een mix van hedendaagse topveertignummers, rockklassiekers, feesthits en wat al niet meer. Het kan niet anders of het wordt een fantastisch feest!

 De zaal gaat om 19.30 uur open en het feest is voor iedereen (vanaf 16 jaar) toegankelijk. Daarvoor, vanaf 19.00 uur, trekt de schutterij traditiegetrouw door Loo en wordt koningspaar Arwin en Corrinne Klein Gunnewiek thuis afgehaald door de schutters, muziekvereniging Excelsior en schietvereniging Jemmy Tell. Ook het keizerspaar Gerrit en Marja Mulder is van de partij. Om 20.30 uur is het gezelschap in het schuttersgebouw (Loostraat 38, Loo) en begint het feest echt!

Leden, kermiskaarthouders en jeugdkaarthouders hebben gratis toegang tot het schuttersgebouw. Zij ontvangen thuis een persoonsgebonden toegangskaart voor deze avond. Anderen hebben entree voor 10,00 euro per persoon. Er is alleen kaartverkoop aan de deur. Er kan bij de entree om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden. Net als ruim duizend anderen ook lid of kaarthouder worden bij Willem Tell? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@willemtellloo.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!