Heropeningsfeest bij kinderboerderij Rosorum

34 Views

Eindelijk kan het weer: een mooi groot feest op de kinderboerderij. In het Pinksterweekeinde van 4 en 5 juni organiseert kinderboerderij Rosorum een groots heropeningsfeest om te vieren dat er geen Corona maatregelen meer zijn. De openingstijden van dit evenement zijn op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op zondag (1ste Pinksterdag) van 10.30 tot 15.00 uur. De entree is voor kinderen nog steeds gratis, maar aan volwassenen vragen we € 2,- als bijdrage in de kosten. Bovendien vragen we extra bijdragen bij de verschillende activiteiten.

Wat kunnen de bezoekers allemaal verwachten? Dit jaar pakken we groots uit met een draaimolen en een stormbaan voor de wat oudere kinderen. Ook is een verhalenverteller aanwezig die de kinderen in een spannend of leuk verhaal over de dieren meeneemt. In Vila Flapoor kunnen de kinderen konijntjes en/of cavia’s knuffelen en krijgen ze veel informatie over de verschillende dieren. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten, zoals een springkussen, pony rijden, broodjes bakken, knutselen, diverse spelletjes en nog veel meer. Uiteraard zijn er diverse versnaperingen verkrijgbaar op deze gezellige dag.

Bovendien worden op zondagmiddag de schaapjes geschoren. Dit zal na 12.00 uur plaatsvinden. Dan kun je ook zien wat je met wol kunt doen. Bij de demonstratie wolspinnen kun de zelf ook een draadje proberen te spinnen.

Voor de activiteiten en versnaperingen vragen wij ook een bijdrage in de kosten. Door middel van knipkaarten die bij de ingang te koop zijn, zijn de activiteiten en versnaperingen te betalen.
Om alles in goede banen te leiden, kan de kinderboerderij nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus, vind je het leuk om op zaterdag of zondag mee te helpen van deze dag een onvergetelijk feest te maken, meldt je dan zo snel mogelijk aan via de website of per e-mail (info@kinderboerderijrosorum.nl).

Voor meer informatie zie: www.kinderboerderijrosorum.nl. In tegenstelling tot andere jaren is de kinderboerderij 2de Pinksterdag gesloten.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!