maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenLoofest: Voor de vijfde keer…… geht’s wieder loos!

Loofest: Voor de vijfde keer…… geht’s wieder loos!

LOO – Op zondag 6 november “geht’s wieder loos” in Loo. Dan is er de vijfde editie van Loofest die georganiseerd wordt door carnavalsvereniging De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior uit Loo. Het feest is inmiddels een begrip geworden in Loo en omstreken.

 

Dit feest, geïnspireerd op het welbekende Oktoberfest, is een gezellig spektakel voor jong en oud. Spitzenband AlpenpartY zal de feestgangers in de stemming brengen in de stijl van Oktoberfest. AlpenpartY, zo heet deze ‘Spitzenband’ uit de omgeving van het Duitse Nettetal. Deze band neemt u tijdens Loofest mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel geven vanaf de ‘hohe Bergspitze in die Almwiese’ te glijden! 10 enthousiaste muzikanten maken er met u samen één groot Alpenspektakel van! Vanaf de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken zal Spitzenband AlpenpartY u tijdens het Loofest met hun Stimmungsmusik meenemen met de alle tofste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, U bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Looestbier! U bent  bij deze gewaarschuwd voor sehr viel Alpenparty plezier!

Loofest (15.00 – 19.00 uur) vindt plaats in schuttersgebouw Willem Tell in Loo. Na de eerdere succesvolle uitverkochte edities is er dan nu de vijfde editie. De belangrijkste ingrediënten van het succes: naast muziek van de Spitzenband AlpenpartY, lange tafels, pullen bier, een speciaal ingerichte schnappsbar. De zaal van Schuttersgebouw Willem Tell wordt omgetoverd naar een Oktoberfest achtige sfeer, om in je dirndl of lederhosen de dansvloer te betreden of met een pul bier of ander drankje te feesten.

Koop je kaartjes á € 12,- via https://events.flextickets.nl/event/loofest.

Houd Facebook (www.facebook.com/loofest) in de gaten voor de laatste updates.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties