vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenNa twee jaar weer lekker griezelen en bibberen tijdens de spannende Hallooween-tocht...

Na twee jaar weer lekker griezelen en bibberen tijdens de spannende Hallooween-tocht door de straten van Loo!

Zaterdagavond 29 oktober van 19.00 – 21.00 uur is het weer zover dan wordt de, inmiddels toch wel traditioneel te noemen, Hallooween-tocht door de straten van Loo gehouden. Na twee jaar ‘corona’ staan de inwoners van Loo weer te trappelen om er een onvergetelijk spannende Hallooween-avond van te maken. Er is op deze avond dan ook weer van alles te beleven in de straten en tuinen van Loo.

De inwoners van Loo trekken voor het zesde jaar weer alles uit de kast voor deze spannende Hallooween-tocht. Net zoals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer rekening gehouden met de kleintjes en de wat minder stoere wandelaars onder ons. Het belooft als vanouds weer een griezelig en spannend feest te worden met dit jaar een hele nieuwe route door een ander stukje van Loo.

Omwonenden van Loo, zoals Groessen, Westervoort en Duiven en natuurlijk ook van daarbuiten, zijn van harte uitgenodigd om ook dit jaar (weer) lekker mee te griezelen met dit mooie gratis evenement. In verband met de verkeersveiligheid is het advies om met de fiets te komen, mocht dit niet lukken dan kan kan de auto buiten de route-afzetting geparkeerd worden. Fietsen kunnen bij ‘Zalencentrum ‘Berentsen’ gestald worden. Je mag verkleed komen natuurlijk, dat maakt het feest helemaal compleet. Iedereen is welkom!

Gratis warme chocolademelk voor de kinderen
Na deze tocht is er vanaf 20.00 uur voor de kinderen tot en met twaalf jaar gratis warme chocolademelk of aanmaaklimonade en wat lekkers bij zalencentrum Wout Berentsen.

Route en informatie
Via de Facebookpagina ‘Hallooween Loo’ vind je meer informatie over deze avond. De plattegrond met de spookadressen is op deze avond zelf ook verkrijgbaar bij zalencentrum Wout Berentsen en bij de verkeersregelaars.

Fotograaf: Loo Lens Fotografie

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties