donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenLoose bakker Wery Hugen valt in de prijzen met drie producten

Loose bakker Wery Hugen valt in de prijzen met drie producten

Echte Bakker Hugen is in de prijzen gevallen. Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen heeft drie producten van de Loose bakker Wery Hugen bekroond met het gouden predicaat. Het gaat om de Kerststol, de kerstamandelstaaf en de oliebollen.

Alleen bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een ‘Gouden Bekroning’. Hiermee wordt aangegeven dat de producten niet alleen voldoen aan strenge kwaliteitseisen, maar ook dat ze zich onderscheiden van andere producten. Bakkerij Hugen mag de titel de komende zes maanden voeren.
Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.
Echte Bakker Hugen is een familiebedrijf aan de Van der Helllaan in Arnhem. Inmiddels zwaait de vierde generatie ‘Hugens’ de scepter in de bakkerij. Marjo en Wery Hugen, beiden woonachtig in Loo, zijn trots op de Gouden Bekroning “Bij ons draait het om liefde en vakmanschap’, zegt Wery Hugen. “Het is mooi te zien dat een onafhankelijke jury onze ambachtelijke kwaliteit onderstreept.”
De Gouden Bekroning is een initiatief van het Nederlands Bakkerij Centrum, het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.

Alle producten die met Goud Bekroond worden, zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties