dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenMedewerkers groeien door binnen Kinkelder via gespecialiseerde opleidingstrajecten

Medewerkers groeien door binnen Kinkelder via gespecialiseerde opleidingstrajecten

ZEVENAAR  –  Na het eerder behalen van hun mbo-diploma via Kinkelder, hebben 3 medewerkers van Kinkelder BV het afgelopen jaar via de eigen Academy succesvol de studie Technisch Leidinggevende afgerond aan het Graafschap College in Doetinchem. De opleiding zelf was voor de zomervakantie al voltooid en op woensdag 12 oktober ontvingen ze dan ook eindelijk hun diploma’s van het Graafschap College. Deze mooie mijlpaal werd in het bijzijn van directie en management op feestelijke wijze gevierd.

Bij Kinkelder BV, producent van cirkelzaagbladen achter het station in Zevenaar, neemt men het werkgeverschap serieus. Jezelf continue kunnen blijven ontwikkelen is een veelgehoorde wens en daar geeft het bedrijf dan ook graag gehoor aan. Al jaren biedt Kinkelder haar medewerkers de mogelijkheid om zowel intern als extern opleidingen te volgen. Ook dit schooljaar nemen enkele medewerkers deel aan BBL-trajecten om door te kunnen groeien.

Daarnaast worden ook interne trainingen geschreven en herschreven, zodat de specialistische taken eenvoudig en op een aantrekkelijke manier kunnen worden aangeleerd naast het leren op de werkplek met directe collega’s. De productie van een cirkelzaagblad is een uiterst precies karwei met veel productiestappen. De meeste daarvan leer je niet op school, maar wel binnen Kinkelder. Meer informatie over het interne opleidingstraject is te vinden op www.werkenbijkinkelder.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties