Digitaal café over digitale agenda’s

23 Views

Het einde van het jaar komt in zicht. De agenda’s liggen al weer in de winkels. Veel mensen zijn van een papieren agenda overgestapt op een digitale agenda. Het Digitaal café van november gaat over hoe je zo’n agenda gebruikt.

Het Digitaal café is van 11:00 – 12:00 op zaterdag 12 november in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 26 november in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over het beheer van digitale agenda’s. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursus.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!