‘Mijn band met de Liemers is alles’

72 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Robert Simon, wonend in Duiven. Ik ben bedrijfsleider van Willems Verspreidingen, Willems Post en Jeda Trans.”

Bedrijf?
“Ik begon hier als jongen van dertien jaar met het bezorgen van de krant. Al snel werd ik door eigenaar Jan Willems gevraagd om wat meer te doen, zoals folders klaarleggen voor andere bezorgers. Er kwamen steeds meer opdrachten binnen. De groei binnen Willems sprak me aan en daarom ben ik na mijn opleiding hier vast aan de slag gegaan. Tegenwoordig ben ik manusje van alles. Ik verzorg de planning, houd de administratie bij en sta in contact met onze chauffeurs. Voor PostNL, DHL, Continent en andere opdrachtgevers brengen wij met zo’n 35 bussen per week gemiddeld 25.000 pakketten rond.”

Vrije tijd?
“Ik geniet van mijn twee kinderen en ons nieuwe stekje in Duiven, waar ik begin dit jaar met mijn vriendin Melanie ben gaan samenwonen. Samen hebben we vier kinderen. Verder sport ik graag.”

De Liemers?
“Mijn band met de Liemers is alles. De meeste mensen die ik ken, heb ik ontmoet via sporten en baantjes in deze regio.”

Mooiste plekje in de Liemers?
“Ik ben geen natuurman, maar kies voor het gebied rond de Breuly. Een mooi plekje met leuke herinneringen. Als ik mijn eigen kinderen het water in zie rennen, zie ik mezelf 25 jaar geleden.”

De Liemers Helemaal Goed?
“Samen met zo’n 200 bezorgers, zorg ik ervoor dat De Liemers Helemaal Goed Courant iedere keer week bij de mensen op de mat valt.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!