MKB Zevenaar reikt cheque uit aan Boemelburcht

65 Views

MKB Zevenaar heeft het jaar volgens traditie afgesloten met een stamppottenbuffet. Tijdens de bijeenkomst in het Hof van Giesbeek werd ook Boemelburcht verrast met een cheque van 250 euro.

Boemelburcht is de carnavalsnaam van de gemeente Zevenaar (Gelderland). De stichting  Gemeenschappelijk Zevenaars Carnaval stimuleert en coördineert de carnavalsactiviteiten in Boemelburcht, waarbij ook de grote optocht, de kinderoptocht en het bezoeken van de oudere inwoners van Zevenaar niet vergeten worden. MKB Zevenaar juicht de activiteiten van Boemelburcht toe.
De MKB-bijeenkomst stond verder in het teken van de actie die MKB Zevenaar komend jaar opzet voor het goede doel: Make-A-Wish. Om er een groots evenement van te kunnen maken, heeft MKB Zevenaar de hulp van alle leden nodig. Het belangrijkste onderdeel van de Make-A-Wish-actie is namelijk de veiling van producten en diensten die bedrijven beschikbaar stellen.
Iedereen werd opgeroepen om een veilingitem in te brengen voor maart 2016. Daarna ging de veilingmeester, als voorproef, drie items veilen: een fles champagne van Cheers, een groente- en fruitpakket van Lex Hendriks en een Liemerspakket van Slagerij Gerritschen.

Na afloop van het stamppottenbuffet vond er ook nog een pubquiz plaats met Eddie Orange.
Foto: Ab Hendriks.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!