vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioMKB Zevenaar reikt cheque uit aan goed doel

MKB Zevenaar reikt cheque uit aan goed doel

Tijdens de jaarlijkse barbecue heeft MKB Zevenaar gisteren een cheque uitgereikt aan het goede doel ‘Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje’ (HDKT), de strijd tegen sarcoomkanker. De stichting HDKT wil Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje voor voorlichting over en naar sarcomen. Dit zijn agressieve en kwaadaardige tumoren. Omdat ze zeldzaam zijn is er geen geld om onderzoek te financieren.

MKB Zevenaar zamelde het geld in op 13 maart tijdens het eerste lustrumfeest dat in het teken stond van een casino. “De winnaar van deze avond Willy van den Berg mocht een bedrag van 500 euro beschikking stellen aan een van de vijf uitgekozen goede doelen”, vertelt de voorzitter van MKB Zevenaar Roeland Thissen. “Hij koos voor ‘Honderd-Duizend-keer-een-tientje’ (HDKT). Spontaan werd het bedrag door de aanwezigen verhoogd naar 1400 euro.”

 

De cheque werd tijdens de barbecue aan de oever van de Breuly in Oud-Zevenaar overhandigd aan Willem Daalder, penningmeester van de stichting Honderd-Duizend-keer-een-Tientje. “Aanstaande vrijdag overhandigt HDKT 30.000 euro aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam om het derde onderzoek, dat HDKT initieert,  mogelijk te maken.

Tijdens de drukbezochte barbecue vond er ook nog een personeelswisseling plaats. Nicoline Rijken (advocaat bij Ross Advocaten) volgde secretaris Sacha Quaedvlieg op.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties