maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenNazomerfeest bij kinderboerderij Rosorum

Nazomerfeest bij kinderboerderij Rosorum

Met een groot feest zwaait kinderboerderij Rosorum op zondag 2 oktober de mooie warme zomer van 2022 uit. Tussen 10.30 tot 16.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud te beleven. De entree is voor kinderen gratis, maar aan volwassenen vragen we € 2,- als bijdrage in de kosten.

Er zijn weer diverse spelletjes te spelen en kun je broodjes bakken. Voor de avontuurlijke kinderen is er een heuse stormbaan en natuurlijk zijn pony’s Spirit en Femke van de partij voor een ritje op de kinderboerderij. In Vila Flapoor is een knuffelhoek ingericht waar kinderen contact kunnen maken met konijnen en cavia’s. Hier kun je ook kennismaken met de nieuwste bewoners. Natuurlijk is de knuffelweide met geitjes ook geopend en kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen een klauteren in de speeltuin.

Ook is er aan de inwendige mens gedacht. Op het horecaplein zijn diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar. Door middel van knipkaarten die bij de ingang te koop zijn, zijn de activiteiten en versnaperingen te betalen.

Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar.

Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderijrosorum.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties