zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioNieuwbouw Fitnesscentrum op Zevenaars bedrijvenpark Mercurion

Nieuwbouw Fitnesscentrum op Zevenaars bedrijvenpark Mercurion

De gemeente Zevenaar en FCZ Beheer BV hebben een koopovereenkomst getekend voor een kavel van 2.143 m2 op bedrijvenpark Mercurion in Zevenaar. Namens FCZ Beheer BV tekent de heer B. Wanders, namens de gemeente tekent locoburgemeester Gerard Hendriksen. Fitnesscentrum Zevenaar, sinds 2011 gevestigd aan de James Wattstraat, verhuist in augustus 2017 naar een nieuwe groene locatie.

Om aan de groeiende behoeften te blijven voldoen was een groter pand noodzakelijk. Komende maanden, op 800 meter afstand van de huidige locatie, verrijst een modern en energiezuinig All-Electric gebouw waar Fitnesscentrum Zevenaar zich gaat vestigen. Het pand met 1.250 m2 vloeroppervlakte wordt voorzien van de nieuwste groene technieken en fitnessfaciliteiten.

Groen klimaat
Een All-Electric pand houdt in dat er geen gasaansluiting meer nodig is. Door het plaatsen van zonnecollectoren wordt ruim 50% van de energie voor zowel warm water als elektriciteit zelf opgewekt. Alle ruimtes worden voorzien van warmtepompventilatiesysteem die automatisch verwarmt, ventileert en koelt. Tevens wordt er verse schone buitenlucht toegevoegd. Door deze installaties wordt onnodig energieverbruik voorkomen en kan er gesport worden in een groen klimaat. Het idee voor een All-Electric pand is ontstaan in samenwerking met Pola Zevenaar. Eigenaar Jarno Wanders startte vijf jaar geleden met Fitnesscentrum Zevenaar. “Het wordt groter, moderner en milieuvriendelijker, maar de sfeer gaat uiteraard mee”, aldus de heer Wanders.

Divers Mercurion
Op bedrijvenpark Mercurion zijn vooral bedrijven in de zakelijke dienstverlening gevestigd, maar daarnaast ook een school, medische voorzieningen en een tennishal annex sportschool. Fitnesscentrum Zevenaar is een mooie aanvulling hierop. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar op bedrijvenpark Mercurion.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties