Nieuwe roman: De Vloek van de Nevelhorst

117 Views

Op 14 oktober verschijnt ‘De Vloek van de Nevelhorst’ van Marieke Frankema. Deze roman is gebaseerd op de lokale legende van het recreatiegebied. Marieke Frankema schreef in 2019 al een verhaal over de Nevelhorst dat werd gepubliceerd in ‘Legenden uit de Liemers’ bij uitgeverij Nimisa.

In ‘De Vloek van de Nevelhorst’ keert journaliste Floor terug naar de plaats waar ze als jong meisje een geest ontmoette. Ze wil voor eens en altijd bewijzen dat de paranormale wereld daadwerkelijk bestaat – om te beginnen aan haar broodnuchtere collega Kevin, die ze meesleurt naar de plek waar ooit kasteel De Nevelhorst stond.

Eenmaal daar wordt Floor geconfronteerd met een verleden dat diepere kraters heeft geslagen dan ze had gedacht. De klauwen van Fredegunde strekken zich verder uit dan ooit tevoren en de entiteit is niet van plan het dodelijke spel dat ze al eeuwen speelt te staken.

Zeker niet wanneer er liefde begint te bloeien.

Marieke Frankema (foto) is een creatieve duizendpoot. Naast schrijven staat ze graag op de planken: zingen, musical en dinershows. Daarnaast spreekt ze boeken in en stemmen voor films, series en reclames.

Op vrijdag 14 oktober is Marieke Frankema ’s middags aanwezig bij Boekhandel Kuppens in Didam om ‘De Vloek van de Nevelhorst’ te presenteren. Hierbij zal ze ook signeren en onder meer voorlezen uit het boek en vertellen over hoe dit verhaal tot stand kwam.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!