donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenNieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

Schutterij Onderling Genoegen houdt op zaterdag 9 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsfeest. De muzikale invulling wordt deze avond verzorgd door ‘Anderkovver’. Deze band staat met muzikaliteit, een vleugje humor en een toefje chaos garant voor spetterende optredens.

Het nieuwjaarsfeest vindt plaats in het hagelnieuwe schuttersgebouw van Onderling Genoegen, de OGTenT, Remigiusplein 9 in Duiven. Het feest begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Het is dit jaar mogelijk een tafel te reserveren. Mail hiervoor naar secretariaat@ogduiven.nl (graag maximaal één mail per tafelreservering).

Op vertoon van de ledenkaart 2015 is de entree voor leden en hun partners vrij. Niet leden zijn van harte welkom op het Nieuwjaarsfeest. Zowel aan de deur als in de voorverkoop kosten de toegangskaarten € 5,-. De voorverkoopadressen zijn Snackbar Harry, Present Art, Q8 Nijland en Bij De Buren.

Schutterij Onderling Genoegen wenst u een gezond en voorspoedig 2016 toe en kijkt er naar uit u te zien op ons spetterend Nieuwjaarsfeest!

Op de foto een impressie van het nieuwjaarsfeest in 2015

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties