maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenZondag 3 januari voorverkoop van de Groessense pronkzitting

Zondag 3 januari voorverkoop van de Groessense pronkzitting

De commissie pronkzitting van de Groessense Carnavalsvereniging De Deurdreiers had er een flinke kluif aan met zoveel aanbod van Groessens talent. Maar alles komt aan bod, van muziek tot buut en van dans tot proclamatie. Verrassende optredens en een onderscheiding zullen drie avonden achtereen het publiek vermaken. Op vrijdagavond 15 januari zijn de leden van de Senioren Sociëteit Groessen en de schoolverlaters van groep 8 te gast bij de try-out. Op zaterdag- en zondagavond 16 en 17 januari zijn bijna 300 zitplaatsen gereserveerd voor de bezoekers in Feestburcht Gieling. Het gebeuren staat onder leiding van commissievoorzitter Bertus Ebbers.

Prins André (Boss) de 1e en zijn zoon Adjudant Carlo zwaaien sinds het Prinsenbal in november de scepter met hun leus ‘Zonder gezeur knallen wi-j de carnaval deur’. Jeugdprins Nick Geurts en prinses Amy Verweijen presenteren hun proclamatie. President Tom Lentjes kondigt op eigen wijze de optredens aan en muziekvereniging St. Andries is het ‘huusorkest’.

De voorverkoop is zondag 3 januari in café Gieling vanaf 11.00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur start de verkoop op volgorde van binnenkomst. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenkaart.

Voor meer informatie: www.deurdreiers.nl

Op de foto van Eddy de Wild zien we Koos Koning die ook dit keer zijn leven ludiek door zal spitten.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties