dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurNight of the Names: een swingende avondvol bekende hits

Night of the Names: een swingende avondvol bekende hits

Harmonie Wilhelmina uit Pannerden maakt zich op voor een avond tussen de sterren. Tijdens de Night of the Names op 9 maart wordt de schutterstent in het Liemerse dorpje omgetoverd tot een Hollywoodwaardige feestzaal. Roze sterren tooien de ruimte terwijl bekende hits als Hey Jude, Valerie of Rosanna door de zaal schallen. Wat hebben deze nummers met elkaar gemeen? Zoals de titel van de avond al doet vermoeden, hebben alle liedjes een naam in de titel. Dit is hét moment om je in Pannerden tussen de grote sterren te wanen!


Recordaantallen
Vorig jaar wist de Harmonie tijdens de Color Night een recordaantal bezoekers te halen. Dit jaar hopen ze het record te verbreken. Met de succesvolle afgelopen edities lijkt dat geen probleem te worden. Toch trekken ze alles uit de kast om succes te garanderen. Hoewel de Harmonie zelf al in staat is om er een swingend feest van te maken, is ook dit jaar gekozen om het publiek op een extra muzikale verrassing te trakteren. Tijdens Night of the Names speelt de Harmonie namelijk samen met topzangeres Natasja den Toom en een spetterend combo, bestaande uit een gitarist, bassist en toetsenist.
Luisteren, meezingen of misschien wel een dansje wagen? Alles is mogelijk op deze avond. De zaal is zo ingericht dat er voldoende sta- en zitplaatsen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte om de heupen los te gooien. Ook de bar zal de hele avond geopend zijn, zo kan men onder het genot van een hapje en drankje luisteren naar alle klassiekers die ten gehore zullen komen.

Hollywood sfeer, Hollandse prijzen
Wat misschien nog wel het mooiste is van dit alles? Hoewel de avond Hollywood ademt, doen de prijzen dit niet. Voor slechts 7,50 kun je al een kaartje in de voorverkoop bij Cafetaria Janssen bemachtigen. Door het grote succes van de vorige keer, wordt de voorverkoop ook zeer aangeraden. Zo kan de organisatie de zaal zo optimaal mogelijk inrichten. Toch een kaartje aan de deur kopen? Dan is dit mogelijk voor 10 euro per ticket. De avond begint zaterdag 9 maart om 20:00 en wordt gehouden in het Schuttersgebouw aan het Dorpsplein 11 in Pannerden.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties