Nominaties Liemerse sportprijs van start

432 Views

De Liemers krijgt een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden op donderdag 13 december tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van de Liemerse Sportprijs. Sportverenigingen uit de regio zijn welkom om de verkiezingsavond bij te wonen. Inmiddels zijn de nominaties in volle gang. Tot dinsdag 20 november kan iedereen zijn of haar favoriete sporters nomineren via de website www.liemersesportprijs.nl.

Nominaties

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Er worden Liemerse sportprijzen uitgereikt in de volgende categorieën:  sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent, aangepaste sporter en sportevent. De nominatieronde is in volle gang. In alle categorieën zijn er inmiddels meerdere nominaties binnengekomen.

Stemronde

Een jury buigt zich vanaf dinsdag 20 november over de nominaties. Hierna blijven er in iedere categorie drie genomineerden over. Dan volgt er een stemronde iedereen kan stemmen op de overgebleven genomineerden. Op donderdagavond 13 december worden de prijzen uitgereikt. Tijdens deze avond zijn  onder meer  toptennisser Wesley Koolhof  uit Duiven en wethouder Sport Nanne van Dellen aanwezig. Gedeputeerde Jan Markink van de Provincie Gelderland verricht de opening.

Lokale samenwerkingen

De organisatie van de Liemerse sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo treedt een band van het Liemers College op tijdens de verkiezingsavond en is een klas van het Candea College bezig geweest met het ontwerpen van een logo. Uit alle ontwerpen is de creatie van Anique Teijgeler gekozen tot beeldmerk van de Liemerse Sportprijs. Meer informatie is te vinden op www.liemersesportprijs.nl.

 

 

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).