Olympisch kampioen bij Beach Actief‘81

28 Views

Op zaterdag 3 en zondag 4 september a.s. wordt de 23e editie van het Beachvolleybaltoernooi van Volleybalvereniging Actief ’81 (dé recreatieve volleybalvereniging van Westervoort e.o.) georganiseerd tijdens “Westervoort in Beweging!” Vanwege het 35 jarig bestaan van Actief ’81 is BAS VAN DE GOOR, Olympisch Kampioen volleybal bereid gevonden om op de zondag tussen 12 en 1 uur een demonstratiewedstrijd te spelen. Hij zal daarmee ook geld inzamelen voor de Bas van de Goor Foundation, die sporten voor Diabetespatiënten stimuleert en begeleidt. Een mooi doel dat Actief ’81 ook steunt.

Het mooie natuurbad “De Waaij” in Westervoort wordt weer omgebouwd en aangekleed met tenten en terrassen.

De inschrijving voor dit gezellige evenement is van start gegaan. Deelname kan in diverse poules (recreatief en competitief) en op verschillende niveaus. Wilt u dit niet missen: schrijf u dan vandaag nog in. Kijk voor meer informatie en inschrijving op onze geheel vernieuwde website www.actief81.nl

Hier vindt u ook informatie over de BEACHCLINICS van Actief ’81 die vanaf 5 juni op vrijdagavond worden gegeven.

U kunt zich ook dit jaar weer individueel inschrijven. De organisatie brengt u dan in contact met elkaar zodat u samen een team kunt vormen. Individuele inschrijving kost € 7,50. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 27,50 (4×4).

Heeft u nog vragen, dan kunt u ook bellen (na 19.00 uur) naar Erik Willemsen: 026- 3115382. De inschrijving loopt tot 30 juni 2015.

Wij verwachten, gezien de ervaring van afgelopen jaren, dat het wederom gezellige, sportieve en succesvolle dagen zullen worden en hopen op uw deelname. Reageer snel want vol = vol!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!