(Online) schrijversbezoek met Murat Isik

33 Views

Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert tijdens het Voorwoord van de Boekenweek een verrassende online lezing op donderdag 11 maart a.s. van 14.00 tot 15.00 uur. Deze lezing wordt gestreamd vanuit Het Musiater in Zevenaar en is thuis te volgen via www.liemerskunstwerk.nl/schrijver. De eigenlijke Boekenweek 2021, met het thema ‘Tweestrijd’, wordt verplaatst naar de zomer. Als geen ander laat Murat Isik in zijn werk de tweestrijd in de mens zien.

Over Murat Isik
Murat Isik (1977) is een Nederlandse schrijver en jurist. Kort na zijn geboorte in Turkije kwam hij in Nederland wonen en groeide hij op in de Bijlmermeer in Amsterdam. Hij debuteerde in 2012 met de roman Verloren grond. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. In 2017 verscheen zijn nieuwe roman Wees onzichtbaar. Hij won hiermee de prestigieuze Libris Literatuur Prijs 2018. Bovendien won de roman de Boekhandelsprijs 2018 en De Inktaap 2019. In 2019 was hij de auteur van het Boekenweekessay Mijn moeders strijd. In februari 2020 ging de theaterbewerking van Wees onzichtbaar in première.

Heb je een vraag aan Murat Isik over één van zijn boeken? Deze kun je tot en met dinsdag 9 maart a.s. opsturen door een mail te sturen naar info@liemerskunstwerk.nl of een bericht te sturen via een Facebook Messenger bericht naar de pagina ‘Liemers Kunstwerk’. De leukste vragen worden gesteld tijdens de lezing.

Signeersessie
Een lezing wordt normaal afgesloten met een signeersessie door de schrijver, zodat je met een extra bijzonder boek naar huis kunt gaan. Door een samenwerking met Rebers Boek en Buro in Zevenaar is het mogelijk om een boek van Murat Isik te reserveren, welke tijdens het online schrijversbezoek door Isik wordt gesigneerd. Om een boek te reserveren, stuur je voor dinsdag 9 maart a.s. een mail naar info@liemerskunstwerk.nl met daarin het gewenste boek + aantal exemplaren, je naam, adres en telefoonnummer. Je hebt keuze uit de boeken Wees onzichtbaar, Mijn moeders strijd en Verloren grond. Er wordt een afspraak gemaakt om op een later tijdstip het boek te betalen en af te halen bij Rebers Boek en Buro.

Foto: Chantal Ariens
Voor meer informatie, zie www.liemerskunstwerk.nl/schrijver

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!