dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenOntdek hoe je waardevolle bestanden beschermt bij het Digitaal café

Ontdek hoe je waardevolle bestanden beschermt bij het Digitaal café

Als je computer kapotgaat of als je een nieuwe smartphone koopt, wat doe je dan met de foto’s, video’s en bestanden die op die apparaten staan? Het is slim om een reservekopie te hebben van je waardevolle bestanden. Tijdens het Digitaal café van maart vertelt een specialist van SeniorWeb meer over hoe zulke back-ups maakt.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 9 maart in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 23 maart in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding back-ups maken voor verschillende apparaten. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Via de bibliotheek kan iedereen gratis online SeniorWeb cursussen volgen over bijvoorbeeld WhatsApp, werken met Excel of Word en foto’s beheren en bewerken. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij deze online cursussen.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties