zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenOnthulling BOSS logo en opening Nationale sportweek

Onthulling BOSS logo en opening Nationale sportweek

Zaterdag 17 september vond de onthulling van het BOSS logo en de opening van de Nationale sportweek plaats op het Remigiusplein in Duiven.
BOSS staat voor ‘Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen’ en is een project vanuit de samenleving om meer samenhang te creëren tussen deze onderdelen. Er liggen prachtige ideeën. In de komende periode is er specifiek aandacht voor:

Het realiseren van vakleerkrachten binnen het basisonderwijs;
Het breder benutten van de (sport) accommodaties en schoolpleinen;
Het bundelen van informatie over bewegen, ontmoeten, sporten en spelen;
Het bevorderen van een gezonde leefstijl;
Het natuurlijker inrichten van de bestaande speelplaatsen.

De onthulling van het BOSS logo en de opening van de Nationale sportweek waren een groot succes! Kinderen mochten in groepjes puzzelstukken zoeken, die uiteindelijk het nieuwe logo van BOSS vormden. Zij werden begeleid door verschillende mensen die een link hebben met Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen. Zo was Jelle van Gorkom, die zilver heeft gewonnen op de Olympische Spelen, aanwezig.

Voor de Nationale sportweek waren er promotieactiviteiten waaraan ruim 40 kinderen mee deden en hun familie, als toeschouwer, heeft genoten. Met dank aan Budovereniging Yusei Gachi, BC Thuve, SV Thuve, MHC de Westerduiven, Volleybalvereniging Reflex, Samen Sterk en de sponsoren: ‘Brasserie Een Mooie Dag’, ‘De Ogtent’ en ‘IJssalon la Calamita’ werd deze dag een succes!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties