Onthulling Galerij der Groten van Het Krachtlokaal

112 Views

Woensdagmiddag 14 september lanceerde Het Krachtlokaal de nieuwe postercampagne ‘Galerij der Groten 2016’. Wethouder Stef Bijl onthulde de posters, samen met Eduard van Stuivenberg, die tijdens de vorige campagne op een van de zes posters schitterde.

De jaarlijkse campagne Galerij der Groten van Het Krachtlokaal brengt ‘bijzondere’ inwoners van gemeente Zevenaar onder de aandacht. Bijzonder, omdat zij een bijzonder idee hebben voor een leuker, interessanter, duurzamer of veiliger Zevenaar. De meeste inwoners op de posters zijn bezig met het uitvoeren van hun idee en hebben daar nog iets bij nodig. Via de poster vragen ze andere inwoners om hulp of bieden ze juist hulp aan.

Meer informatie vindt u op www.hetkrachtlokaal.nl en op de posters zelf. Deze zijn binnenkort in de gehele gemeente Zevenaar te vinden. Het Krachtlokaal is hèt platform voor ideeën van inwoners van de gemeente Zevenaar om de Zevenaarse dorpen en wijken leuker, interessanter, duurzamer of veiliger te maken. Het Krachtlokaal neemt geen ideeën over, maar biedt denk- en doekracht en legt slimme verbindingen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!