vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioOnthulling Galerij der Groten van Het Krachtlokaal

Onthulling Galerij der Groten van Het Krachtlokaal

Woensdagmiddag 14 september lanceerde Het Krachtlokaal de nieuwe postercampagne ‘Galerij der Groten 2016’. Wethouder Stef Bijl onthulde de posters, samen met Eduard van Stuivenberg, die tijdens de vorige campagne op een van de zes posters schitterde.

De jaarlijkse campagne Galerij der Groten van Het Krachtlokaal brengt ‘bijzondere’ inwoners van gemeente Zevenaar onder de aandacht. Bijzonder, omdat zij een bijzonder idee hebben voor een leuker, interessanter, duurzamer of veiliger Zevenaar. De meeste inwoners op de posters zijn bezig met het uitvoeren van hun idee en hebben daar nog iets bij nodig. Via de poster vragen ze andere inwoners om hulp of bieden ze juist hulp aan.

Meer informatie vindt u op www.hetkrachtlokaal.nl en op de posters zelf. Deze zijn binnenkort in de gehele gemeente Zevenaar te vinden. Het Krachtlokaal is hèt platform voor ideeën van inwoners van de gemeente Zevenaar om de Zevenaarse dorpen en wijken leuker, interessanter, duurzamer of veiliger te maken. Het Krachtlokaal neemt geen ideeën over, maar biedt denk- en doekracht en legt slimme verbindingen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties