Tweede editie Herfstloop Liemers kent ook een bedrijvenloop

182 Views

Herfstloop Liemers maakt zich op voor de tweede editie. Vorig jaar stond de wedstrijd voor het eerst op de kalender en trok meteen achthonderd deelnemers. Dit jaar mogen de atleten op zondag 2 oktober aan de bak. Er zijn runs van 3, 5 en 10 kilometer, speciale jeugdlopen en een kidsrun.

De Bedrijvenloop maakt onderdeel uit van de Romei 5 km Run en start om 11.00 uur. Een bedrijf kan met meerdere teams deelnemen aan de Bedrijvenloop. Eén team bestaat uit 3-5 deelnemers. Zowel bedrijven als instellingen kunnen meedoen. Winnaar van de bedrijvenloop is het team met de snelste tijd van de eerste 3 lopers bij elkaar opgeteld.

Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 26 september 2016.

In aanloop naar de wedstrijd op 4 oktober, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Romei loopclinics. Deze worden gegeven door [Titus Fierkens (www.titussport.nl) en worden gehouden op zaterdag 17 en 24 september van 10:00 – 11:15 uur. Tijdens deze clinics (vanaf landgoed Halsaf, Babberich) zal het parcours verkend worden en zal Titus tips geven over verantwoord trainen, looptechniek, wedstrijd(voorbereiding), hardloopschoenen en -kleding, voeding en blessurepreventie.

Voor meer informatie waaronder de inhoud van het bedrijvenpakket kijkt u op www.herfstloop.com.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!