Opening Bevrijdingsfestival op Raadhuisplein Zevenaar

376 Views

Op een gezellig druk en zonnig Raadhuisplein in Zevenaar werd op donderdagmiddag 5 mei het bevrijdingsfestival geopend, dat dit jaar door Stichting Muziekstad Zevenaar en Buitenblik Festival samen wordt georganiseerd. Op hetzelfde moment werd het Kinderkunst museum officieel feestelijk geopend. Ter gelegenheid van de opening stond er voor het voormalig gemeentehuis op het Raadhuisplein een grote dame in prachtige rode kledij. Na de officiële openingswoorden konden de belangstellenden onder haar rokken door het voormalig gemeentehuis in voor het bekijken van de kinderkunst. Het onder de rokken door lopen van de dame zorgde voor enige hilariteit en droeg zeker bij aan de feestvreugde.

‘s Avonds verzorgt Stichting Muziekstad muzikale optredens op het Raadhuisplein met in het hoofdprogramma de revivalband van Simon & Garfunkel .  Lara Leuves , Lara, alias Maartje de Bruin uit Oud-Zevenaar, verzorgt vanaf 20.00 uur samen met Sander Thuss een spetterend voorprogramma.

Het Buitenblik Festival duurt nog tot en met zondag 8 mei en er zijn van 5 tot en met 8 mei allerlei activiteiten in de Spiegeltent “La Gyola” op het Raadhuisplein in Zevenaar.

Foto en tekst: Ina Kotterman

 

www.buitenblik.nl

www.muziekstadzevenaar.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!