zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioOpening eerste deel nieuw gemeentehuis Zevenaar

Opening eerste deel nieuw gemeentehuis Zevenaar

Vandaag is het eerste gedeelte van het nieuwe gemeentehuis van Zevenaar geopend in het bijzijn van de medewerkers van de gemeente. De openingshandeling is verricht door burgemeester Jan de Ruiter, wethouder Tienke van der Werf en gemeentesecretaris Saskia Wiersma.

Ook zijn inmiddels de eerste inwoners ontvangen bij de nieuwe publieksbalies. Deze zijn voortaan te vinden in Hal 12, het pand dat links gelegen is van de oude ingang van het gemeentehuis aan de Kerkstraat.

Met deze openingshandeling is de eerste fase van de verbouwing van voormalig Hal 12 een feit. Deze beeldbepalende hal aan de Kerkstraat heeft een grote historische waarde voor Zevenaar als voormalig productiehal van sigarettenfabrikant British American Tobacco. Gemeente Zevenaar heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk van deze geschiedenis te behouden en bouwt met het vernieuwde gemeentehuis verder aan een zorgzame samenleving.

Eind 2015 volgt de grote officiële opening, zodra de gehele verbouwing van het complete gemeentehuis is afgerond. Tot die tijd blijft het gebouw aan het Raadhuisplein ook in gebruik. De openingstijden van de publieksbalies en receptie blijven onveranderd. Meer informatie over de openingstijden en bereikbaarheid is op de website www.zevenaar.nl te vinden.

MKF20150601-04 Opening BAT (Large)

FOTO
Impressie van nieuwe servicebalie/receptie en publieksbalies in nieuwe deel van gemeentehuis Zevenaar en de opening van het eerste deel van het nieuwe gemeentehuis door (vanaf links) burgemeester Jan de Ruiter, gemeentesecretaris Saskia Wiersma en wethouder Tienke van der Werf. Foto’s: Marion Keijzer

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties