donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTevredenheid Rotary Duiven na weekeinde Hope XXL

Tevredenheid Rotary Duiven na weekeinde Hope XXL

Rotaryclub Duiven kijkt tevreden terug op het weekeinde dat samen met twee zusterclubs (Coventry en Recklinghausen) werd georganiseerd. Oud en jong dineerden elke dag met elkaar en presenteerden een speech.

Vrijdag stond in het teken van Hope XXL. HOPE XXL wil dat alle mensen nu en in de toekomst kunnen leven in een duurzame, veilige en vrije wereld. Een wereld waarin iedereen een goede kwaliteit van bestaan kan bereiken en zijn of haar leven met een ruime voldoende kan waarderen. Om dit te bereiken heeft HOPE XXL de Liemers List opgesteld: een manifest met de visie van jongeren op de toekomst.
Het was een ‘actief’ weekeinde”, laat Rotaryclub Duiven weten. “Op zaterdag is de groep aan het werk gegaan. Zij hebben de Liemers List vertaald in een speech; een speech waarin ze hun eigen betrokkenheid met het thema inhoud gaven en een speech die ze gaan gebruiken om nog meer mensen te betrekken een bijdrage te leveren aan een duurzame, veilige en vrije wereld”, vertelt Charlotte van Zuylen, jeugdcommissaris bij Rotary Duiven.

Ook burgemeester Rik de Lange van Duiven luisterde aandachtig naar de speeches van de jongeren. In zijn inleiding gaf hij de jongeren, maar ook de Rotary aanwezigen mee, niet te wachten maar aan de slag te gaan met de Liemers List: ‘Don’t wait for changes, but make the change yourself’.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties