zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeLiemers Actueel BlogEen eerste tussenbalans

Een eerste tussenbalans

We zijn inmiddels anderhalve maand onderweg met Liemers Actueel. We waren de eerste dagen overweldigd door de grote belangstelling. Leuk om zoveel positieve reacties te krijgen. Sindsdien is er natuurlijk veel gebeurd.

Ons doel is om een webportaal te zijn voor en door de Liemers en in die gedachte is het goed om te zien dat steeds meer mensen, verenigingen en ook bedrijven ons weten te vinden. Met filmpjes, nieuwsberichten en blogs. Maar ook met tips om ons webportaal te verbeteren.

We willen de Liemers op deze plek verenigen en dat lukt tot dusver goed. In anderhalve maand tijd worden de site, facebookpagina en twitterberichten dagelijks door honderden mensen bekeken. Opvallend is dat bijna de helft van alle bezoekers de website via de smartphone weet te vinden. Dat is goed te weten in de verdere ontwikkeling van ons portaal. De video’s en blogs doen het erg goed. Die staan steevast in de top van meest gelezen berichten.

Wij nodigen ook u uit om een blog te schrijven, een bericht in te sturen of een video te maken. Want naast al onze professionele medewerkers willen we graag een Liemerse proeftuin zijn voor iedereen die iets met beeld, tekst en foto’s wil uitproberen.

Maar ook als u uw vereniging meer bekendheid wil geven, bieden wij een podium. We willen Liemerse verenigingen en bedrijven op ons webportaal verenigen!

Laat gerust van u horen! Onze adresgegevens vindt u onderaan de pagina.

Bedankt voor uw enthousiasme

Sjoerd Geurts (Geurts Media), Pascal Lindeman (Blik op online) en Niels Jansen (Sprong reclamestudio)

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties