dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenPianoduo Katerna Shapran en Balázs Fazekas

Pianoduo Katerna Shapran en Balázs Fazekas

Kateryna Shapran Balázs Fazekas vormen sinds 2016 een pianoduo dat al veel prijzen in de wacht wist te slepen. Nog onlangs won het duo de tweede prijs op het Sieghard Rometsch Concours in Düsseldorf, Duitsland. Shapran en Fazekas geven op zondag 3 maart twee gratis concerten tijdens de Doesburgse Culturele Zondag.

Kateryna Shapran werd geboren in een klein stadje in het westen van Oekraïne – Uzhhorod. Haar muzikale reis begon al op jonge leeftijd omdat haar grootmoeder pianoles gaf. Als driejarige kwam ze voor het eerst in aanraking met de piano en sindsdien is muziek op verschillende manieren een deel van haar leven. Balázs Fazekas werd geboren op de grens van Hongarije en Slowakije. Zijn eerste stappen in de muziek onthulden al zijn buitengewone talent. Als jonge jongen nam hij deel aan verschillende wedstrijden en won hij diverse prijzen.

Twee gratis concerten; In de editie van maart zijn de musici afkomstig uit de stal van impresario Arno Zaat, en niet van ArtEZ in Zwolle. Concerten duren maximaal 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. De  toegang is gratis. We vragen bezoekers om een vrijwillige financiële bijdrage. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk. Tijdens de Culturele Zondag, elke eerste zondag van de maand, biedt Doesburg een culturele ontdekkingsreis in de historische binnenstad. In theaters, musea, kerken, galeries, ateliers en huiskamers wachten livemuziek, exposities, beeldende kunst en andere culturele verrassingen.

Zondag 3 maart | 13.30 en 15.00 uur | Toegang gratis

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties